Anterwell Technology Ltd.

Anterwell Technology Ltd.

Μεγάλο Αρχικό απόθεμα IC Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα, τρανζίστορ, δίοδοι κλπ

Υψηλή ποιότητα, λογική τιμή, γρήγορη παράδοση.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

IC όγκος των εισαγωγών και οι αυξήσεις των τιμών διπλό δίλημμα που πρέπει να επιλυθούν

καλής ποιότητας προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος για τις πωλήσεις
Έχουμε συνεργαστεί με Anterwell κοντά 7 χρόνια. πάντα πολύ καλή ποιότητα καλή εξυπηρέτηση. Πρωτότυπο και πολύ γρήγορη παράδοση. Ένας πολύ καλός σύντροφος.

—— Clemente Από Brzail

Κάνω επιχειρήσεις με Anterwell από το 2006, από μικρές προς μεγάλες παραγγελίες. Αξιόπιστος!

—— Ingalill Από τη Σουηδία

Sharon είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστεί μαζί της. Ανταγωνιστική τιμή και επαγγελματική. Ποτέ μην έχουν την ποιότητα πρόβλημα μαζί τους.

—— Alfredo από τις ΗΠΑ

Αγοράζουμε πάντα XILINX μέρη από Anterwell. Υψηλής ποιότητας με καλή τιμή. Ελπίδα μπορεί να έχουν περισσότερες επιχειρήσεις με σας.

—— Ο κ Babak από το Ιράν

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

IC όγκος των εισαγωγών και οι αυξήσεις των τιμών διπλό δίλημμα που πρέπει να επιλυθούν

IC είναι τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα, "εγκέφαλος", αλλά IC chip της Κίνας στην πραγματικότητα πρέπει να εισάγει σχεδόν το 8 τοις εκατό. Επιπλέον, η εγχώρια IC chip πρόσφατα δείχνουν αύξηση του όγκου και των τιμών των εισαγωγών Yang τάση, την ανάπτυξη της βιομηχανίας δυναμικό ανησυχίες.

Στατιστικά στοιχεία από το Qingdao Τελωνείων δείχνουν ότι κατά τους πρώτους επτά μήνες Shandong Λιμάνι εισάγονται IC chip 4380000000, σημειώνοντας αύξηση 8,2%, η αξία των 21.600 εκατομμύρια γιουάν, αύξηση κατά 45,5%. Παρά το γεγονός ότι η μέση τιμή εισαγωγής του κάθε τσιπ είναι μόνο 4,9 γιουάν, αλλά οι εγχώριες επιχειρήσεις λόγω του περιορισμένου επίπεδο της τεχνολογίας, αλλά δεν το κάνουν, μπορούν να εισαχθούν μόνον από το εξωτερικό. Σε μια επαρχία του σωρευτικό ποσό των εισαγωγών όσο και πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια γίγαντας, δεν μπορεί παρά αναστεναγμό.

Από εθνική σκοπιά, η υπερβολική εξάρτηση της βιομηχανίας IC στις εισαγωγές είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να αντιστραφεί η κατάσταση. Είναι κατανοητό ότι η τεχνολογία παραγωγής IC επιχείρηση παραγωγής γενιές της Κίνας πίσω από μεγάλο μέρος της διεθνούς mainstream, βασικό εξοπλισμό, τα υλικά, τις βασικές εξάρτηση από τις εισαγωγές. Σχετικές στατιστικές δείχνουν ότι η Κίνα παρήγαγε 1.460 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα το περασμένο έτος, 340 εκατομμύρια υπολογιστές, 130 εκατομμύρια τηλεοράσεις, τα ηλεκτρονικά προϊόντα για το τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος πρέπει να εισάγει σχεδόν το 8 τοις εκατό, με αποτέλεσμα οι εισαγωγές της Κίνας IC καταναλώνει συναλλάγματος έχει υπερβεί το πετρέλαιο. Πιο ενοχλητικό είναι ότι πάνω από 500 IC σχεδιασμό επιχειρήσεων το εισόδημά μας είναι της Qualcomm μόνο περίπου 6-7 τοις εκατό.

επαρχία Shandong είναι η βιομηχανία ηλεκτρονικών πληροφοριών, αλλά με την επεξεργασία και συναρμολόγηση ηλεκτρονικών ειδών εξοπλισμού εσωτερικά από τις παράκτιες επαρχίες προς τις κεντρικές και δυτικές επαρχίες, ιδίως, η μεταφορά των κυμάτων ενταθεί, το εμπόδιο για την ανάπτυξη των βιομηχανιών ολοένα και πιο προφανές επαρχία Shandong , δεν είναι μόνο δύσκολο να προσελκύσει μεγάλες επιχειρήσεις παραγωγής εγκαταστάθηκαν, αλλά υπάρχουν τάσεις στην υπάρχουσα παραγωγική ικανότητα της προς τα έξω μεταφοράς, η δυνητική ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρονικών πληροφοριών έχει γέμισμα αδυναμία.

Για να αλλάξει αυτή η δυσμενής κατάσταση, από τη μια πλευρά την ανάγκη να αυξηθεί η οικονομική και τεχνική τομείς της τεχνολογίας κλειδί εισόδου, ο σχηματισμός μοντέλου ανάπτυξης με γνώμονα την καινοτομία, με ανεξάρτητη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για την ενθάρρυνση ολοκληρωμένο σχεδιασμό κυκλωμάτων και κατασκευής εξοπλισμού, εστιάζοντας στο σχηματισμό της ανεξάρτητη δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της τεχνολογίας. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη για τη βελτιστοποίηση της βιομηχανικής διάταξη, επιταχύνοντας καθετοποιημένη αλυσίδα της βιομηχανίας, το σχηματισμό των μεγάλων επιχειρήσεων των επιχειρήσεων ολοκλήρωσης μέσω μιας ανταγωνιστικής και επέκταση της βιομηχανικής αλυσίδας, το άνω τμήμα της τεχνικής ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεδομένου ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε πρόσφατα "Εθνική Πλατφόρμα για την προώθηση της ανάπτυξης του ολοκληρωμένου κυκλώματος βιομηχανία,« δεδομένου ότι η χώρα έχει επίσης θεσπίσει τα σχετικά δικαιολογητικά πολιτικές για την προώθηση της βιομηχανικής αναβάθμιση και αναδιάρθρωση των τοπικών ειδικών απαιτήσεων IC. Μεταξύ αυτών, επαρχία Shandong, με τη δημιουργία ενός επενδυτικού ταμείου, επιταχύνει την κατασκευή του συστήματος καινοτομίας και άλλων πρωτοβουλιών, το 2015, σχεδιάζει να κατασκευάσει 20-30 κέντρο σχεδιασμού IC, με έμφαση στην καλλιέργεια και την εισαγωγή 3-5 έπιπλα IC chip κατασκευή προηγμένων διεθνών επίπεδο, τη συσκευασία και τις δοκιμές, και την παραγωγή υλικών των επιχειρήσεων, που χτίστηκε δύο βάσεις στην εγχώρια IC βιομηχανία επιρροή.

Χρόνος μπαρ : 2016-05-31 16:53:32 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Anterwell Technology Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sharon Yang

Τηλ.:: 86-755-61169882

Φαξ: 86-755-613169859

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δίοδος διορθωτών

Δίοδος 1N4756A, επίπεδες δίοδοι διορθωτών υψηλής δύναμης Zener πυριτίου

Δίοδος 1N4007 διορθωτών τύπων γεφυρών 50 έως 1000 βολτ 1.0 αμπέρ

1N4742A επίπεδες δίοδοι Zener πυριτίου για τη σταθεροποιημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος

Οικογενειακή επισκόπηση τσιπ XC6SLX100-3FGG484C λιτός-6 ολοκληρωμένου κυκλώματος δύναμης προγραμματίσημη

128K υγιές τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος ψηφιολέξεων που προγραμματίζει τον οκτάμπιτο μικροελεγκτή ATMEGA128-16AU

Τα προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος EMC υποχωρητικά γυρίζουν περιορισμένο το ποσοστό EI, τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος χρονομέτρων

Mosfet δύναμης κρυσταλλολυχνία

Mosfet δύναμης SMD δύναμη ενότητας L7812CV -220 δια ηλεκτρονικό Compoents

2SD1594 3 NEC NPN κρυσταλλολυχνιών καρφιτσών υψηλή ταχύτητα μετατροπής κρυσταλλολυχνιών δύναμης

2N5459 Mosfet δύναμης N-Channel -92 αρχικό απόθεμα FSC κρυσταλλολυχνιών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 circuitboardchips.com. All Rights Reserved. Developed by ECER