Anterwell Technology Ltd.

Anterwell Technology Ltd.

Μεγάλο Αρχικό απόθεμα IC Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα, τρανζίστορ, δίοδοι κλπ

Υψηλή ποιότητα, λογική τιμή, γρήγορη παράδοση.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

2014 LED τεσσάρων μεγάλων "αναταραχή και το συναίσθημα" Λέξεις-κλειδιά

καλής ποιότητας προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος για τις πωλήσεις
Έχουμε συνεργαστεί με Anterwell κοντά 7 χρόνια. πάντα πολύ καλή ποιότητα καλή εξυπηρέτηση. Πρωτότυπο και πολύ γρήγορη παράδοση. Ένας πολύ καλός σύντροφος.

—— Clemente Από Brzail

Κάνω επιχειρήσεις με Anterwell από το 2006, από μικρές προς μεγάλες παραγγελίες. Αξιόπιστος!

—— Ingalill Από τη Σουηδία

Sharon είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, είμαστε πολύ ευτυχείς να συνεργαστεί μαζί της. Ανταγωνιστική τιμή και επαγγελματική. Ποτέ μην έχουν την ποιότητα πρόβλημα μαζί τους.

—— Alfredo από τις ΗΠΑ

Αγοράζουμε πάντα XILINX μέρη από Anterwell. Υψηλής ποιότητας με καλή τιμή. Ελπίδα μπορεί να έχουν περισσότερες επιχειρήσεις με σας.

—— Ο κ Babak από το Ιράν

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

2014 LED τεσσάρων μεγάλων "αναταραχή και το συναίσθημα" Λέξεις-κλειδιά

Το πρώτο εξάμηνο του 2014, η βιομηχανία LED φωτισμού στο «πρόθυρα», ειδήσεις κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως "σεισμό", "Τυφώνας" όπως οι λέξεις για να περιγράψει πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου "αναταράξεις", ίσως μπορούμε να μάθουμε από το φωτισμό του 2014 Εξαμηνιαία Έκθεση εισηγμένων εταιρειών "ερμηνεύει ό, τι ......

Το πρώτο εξάμηνο του 2014, η ταχύτητα απόκτησης των επιχειρήσεων, τη δομή της βιομηχανίας φωτισμού LED αναδύεται σταδιακά. Με ισχυρές εταιρείες ολοκλήρωσης οικονομική ευρωστία και την αγορά φιλοδοξίες συγχώνευση ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν τρόπος για να αναπληρώσετε τις ελλείψεις τους σε σχέση με τα προϊόντα LED φωτισμού, τα εμπορικά σήματα, η τεχνολογία και άλλα κανάλια, και οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές είναι απλά ο πιο γρήγορος τρόπος για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Μετά το 2013 εξαγορά της BDO Runda NVC, τρεις οπτικές εξαγορά της Ταϊβάν Forepi, Tongfang 700 εκατομμύρια γιουάν Neon Holdings κατάληψη της εξουσίας, ορθογώνιο φωτισμού πάνω από την εξαγορά του 60% των μετοχών στο Χονγκ Mingsheng 500 εκατομμύρια γιουάν, 180 εκατ Hongli οπτικο-ηλεκτρονικά γιουάν αποκτήθηκε Ισμαήλ, Jia Wei σε μετοχές ύψους 122 εκατομμυρίων γιουάν απόκτηση του φωτισμού αγαθών, εξαγορές φωτοηλεκτρικό Lehman και την κατοχή του κεφαλαίου Kangshuo συγχωνεύσεις εκθεσιακή βιομηχανία και εξαγορές συχνά οργάνωσαν εκδήλωση, κουνώντας το σύνολο του κλάδου, η ενσωμάτωση των πόρων έχουν αρχίσει σταδιακά να εισέλθουν στην κορύφωση.

Συμπτωματικά, ο φωτισμός Jiawei προκειμένου να εισέλθουν γρήγορα στην ικανότητα της αγοράς είναι τεράστια εγχώρια αγορά φωτισμού, και σταδιακά να απαλλαγούμε από μια ενιαία αγορά στο εξωτερικό και να ενισχύσει την ικανότητά του να αντισταθεί κινδύνους, και η επιλογή του φωτισμού προϊόντος. φωτισμού Jiawei στην «έκθεση έτους 2014 το ήμισυ", αποκάλυψε μέσω των ξένων επενδύσεων, σε 12.250 εκατομμύρια εξαγορά της εγχώριας γνωστή εταιρεία στον τομέα των εμπορικών φωτισμού προϊόντων φωτισμού. Επειδή φωτισμού Jiawei έχει ένα καλό πλεονέκτημα από την άποψη της έρευνας και της ανάπτυξης, της ποιότητας των προϊόντων, ο μηχανισμός ταλέντο, για Jiawei φωτισμού και φωτισμού προϊόντων στην επιχείρηση έχει μια ισχυρή συνεργική δράση. φωτισμού Jiawei, είπε το μέλλον, Φωτισμός όπως Jiawei εξ ολοκλήρου θυγατρική και η κύρια υπο-brand, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε εισηγμένες εταιρείες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του προϊόντος σχετικά με τα πλεονεκτήματα των πόρων δεσμευτεί για το φωτισμό παίζει στην εγχώρια εμπορικό προϊόν φωτισμού κλάσης μάρκα , να ενισχύσει τη συνολική ανταγωνιστικότητα των LED επιχειρηματικές περιοχές. Επιπλέον, σύμφωνα με μια μεγάλη φωτισμού όλα τα μέσα για να τραχύ στατιστικά στοιχεία, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του τρέχοντος μήνα, Ράιτ Οπτοηλεκτρονική, Mason Technologies, από κοινού κατασκευή Οπτοηλεκτρονική, Ομάδα TCL, BDO Runda, NVC, Jiawei μοιράζεται Moso, η χώρα δύναμη αστέρων 9 LED συναφή βιομηχανίες εισηγμένες εταιρείες έχουν εκδώσει ειδοποίηση αναστολής, που σχετίζονται κυρίως με το σχεδιασμό μια σημαντική αναδιοργάνωση των περιουσιακών στοιχείων, σχεδιάζουν σημαντικές εκδηλώσεις, προγραμματισμένες μη δημόσια προσφορά των μετοχών θέματα, τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές ελέγχου. βετεράνος της βιομηχανίας είπε, ίσως δεν είναι άσχετη με την ενσωμάτωση συγχώνευση.

στελέχη Λέξεις-κλειδιά αναταραχή φύγει

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το 2014, τα πρώτα επτά μήνες μόνο 118 ανώτερα στελέχη των εισηγμένων εταιρειών να υποβάλει την παραίτησή του, στο 118 στελέχη αποχωρούν από την εταιρεία, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις "υπεύθυνος" για να φύγει, υπάρχουν πολλές εταιρείες που εμφανίζονται στελέχη παραιτηθεί αγέλες φαινόμενο. Αυτό το φαινόμενο έχει επίσης εξαπλωθεί στη βιομηχανία φωτισμού.

Δεν υπάρχει εσωτερική πάλη για την εξουσία, δεν υπάρχουν απότομες διακυμάνσεις στα κέρδη, Kingsun μια ανακοίνωση της διαχείρισης του προσωπικού για τη βιομηχανία από την έκπληξη. Kingsun "για τους διευθυντές, τα στελέχη παραίτηση ανακοίνωση" δείχνει, η εταιρεία πρόεδρο Λι Xuliang και άλλα τρία στελέχη παραιτήθηκαν 16 Ιουνίου Αξίζει να σημειωθεί ότι το έδαφος για την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή τα θέματα φωτοηλεκτρικό σχεδιασμό δίνεται από αναστολές, αναλυτές του κλάδου, λόγω Li Xuliang , ο οποίος μόλις έλαβε από την Επιτροπή στο εισιτήριο Μαΐου, μείνετε μπορεί να επηρεάσει Kingsun "καθορίζεται από την« πρόοδο.

Ιούλιο, το Προσωπικό του Ομίλου Everlight είναι ένας μεγάλος σεισμός, ο απερχόμενος γενικός διευθυντής Wu Zhe φως δισ. Είναι κατανοητό ότι Wu Zhe συνεργασία δισ φως ομάδα με μόνο ένα χρόνο και τέσσερις μήνες. Το 2013 πέρασε μόλις πάνω από ένα χρόνο, δισεκατομμύρια φως φωτισμού στη χώρα έχει αναπτύξει 21 επαρχιακό φορείς, πάνω από 800 πράκτορες, πάνω από 3.000 διανομείς στη βιομηχανία ανατίναξαν ένα "100 εκατομμύρια φως Storm", τα αποτελέσματα κάνουν οι συνάδελφοί της βιομηχανίας άφωνους. Ως μια Ταϊβάν ιδιοκτησίας εισηγμένες εταιρείες, αυτή τη φορά το «ξαφνική ρήξη", οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν από την Ταϊβάν που χρηματοδοτούνται από τις επιχειρήσεις στην εγχώρια αγορά, "εγκλιματιστεί" περίπου, ή πολλαπλής στενό πολιτιστικές διαφορές, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης; Πρόσφατα πολλή προσοχή στους επαγγελματίες του κλάδου φωτισμού η "NVC καταιγίδα", και πάλι προκάλεσε αίσθηση στη βιομηχανία φωτισμού, προκάλεσε επίσης ένα πολυ-ερμηνεία. Οι NVC και BDO Runda δύο εταιρείες από τη συνεργασία με το "διάσπαση", Wang Dong-lei και Wu Changjiang οφθαλμόν αντί οφθαλμού, οι άνθρωποι αναστενάζουν: Αυτό στο τέλος είναι που NVC;

Λέξεις-κλειδιά προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας αντίκτυπος αναταραχή

E-commerce ανθεί δυνατότητα να διεισδύσει σε όλους τους τομείς της ζωής, η βιομηχανία φωτισμού δεν αποτελεί εξαίρεση. προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι μόνο η πλατφόρμα, είναι τα δεδομένα, κάνουν τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας είναι να αρπάξει τα δεδομένα χρήστη. Σε πολλούς κλάδους, ο προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας για να μην αρπάξει μόνο ο χρήστης, είναι το μέλλον. Lehman φωτοηλεκτρικό "2014 Εξαμηνιαία Έκθεση», Lehman φωτοηλεκτρικό είπε ότι στα αυτο-κατασκευή παράλληλων καναλιών και των πρακτόρων, ενώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014 ξεκίνησε μια υπο-brand προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας "φωτισμό LEDMI Remy", μέσω online διαμεσολάβηση και offline συμπληρωματικές , μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών.

Shenzhen Οπτικοηλεκτρονικός Technology Co, Lehman προμηθευτής φωτισμού ηλεκτρικής ενέργειας Division Διευθυντής Huorui Πέι δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η Lehman σε προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για δύο λόγους: Πρώτον, για να αποφευχθούν καταστάσεις σύγκρουσης online και offline, το νέο εμπορικό σήμα, γραμμή παραγωγής, πελατειακή βάση? το δεύτερο είναι να διαλύσει την εγγενή αναγνωρισιμότητα της μάρκας, αρχίζουν να δημιουργούν μια νέα και δημιουργική μάρκα φωτισμό. Huorui Pei είπε επίσης ότι η Lehman έχει κρατώντας ένα ανοικτό μυαλό, δεν απορρίπτουν οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας.

Επιπλέον, η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Foshan Wright Wright Οπτοηλεκτρονική, θυγατρική των κύριων προϊόντων ή των υπηρεσιών για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, το εγγεγραμμένο κεφάλαιο ύψους 10 εκατομμυρίων γιουάν? φωτισμού ήλιος να είναι 20 εκατομμύρια γιουάν δημιουργήσει κανάλια ηλεκτρονικό εμπόριο, την ανάπτυξη της δικής της μάρκας? Foshan Φωτισμός πριν από μερικά χρόνια στις ημέρες των γατών, και άλλων ηλεκτρονικών επιχειρηματική πλατφόρμα Jingdong συχνά εμφανίστηκε, το "Fen" η μάρκα των πωλήσεων των προϊόντων στο διαδίκτυο είναι πολύ ρόδινα. Outlook Σταθερό Liang, διευθυντής του διευθυντή marketing της Foshan φωτισμός εγχώρια είπε τα μέσα ότι στο παρελθόν την εποχή των παραδοσιακών πηγών φωτός, Foshan Φωτισμός πιο συντηρητική, αλλά στην εποχή LED, Foshan φωτισμός θα πρέπει να αγωνίζονται για να επιτεθεί, να αδράξει την τούρτα της αγοράς, ιδίως σε τα κανάλια προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Πρόσφατα, η έρευνα αγοράς έδειξε ότι οι έμποροι άρχισαν να χτενίζει πυρήνα τις δυνάμεις τους στη σύνθεση του προϊόντος, οι διανομείς των προϊόντων για να μεγιστοποιήσει τα πλεονεκτήματα της απόκτησης πόρων, το κόστος λειτουργίας του προϊόντος, την ανταλλαγή και επιχειρηματικών κινδύνων? επιλογής μάρκας, η αξία της αγοράς ορθολογικότερη μάρκας σκέψης και την αυξημένη χώρο? στην επιχείρηση, "multi-πόδια με τα πόδια», της μηχανικής, της λιανικής πώλησης, χονδρικής, οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας κ.λπ. αρχίζουν να καλύπτονται. Διάφορες αλλαγές στην επιχείρηση, και απλώς προσπαθούν να αδράξουν την ευκαιρία στον φωτισμό LED δύσκολους καιρούς, το έδαφος των παραδοσιακών μοτίβο φωτισμού εμπόρους ξαναγράψει εποχής.

Λέξεις-κλειδιά κανάλια καταπολέμηση της κρίσης

Από την αρχή του τέλους του 2013, η Κίνα Merchants Συνέλευση LED βιομηχανία φωτισμού, η νέα προσφορά θα είναι συντριπτική. Να προωθήσει τη νέα τεχνολογία φωτισμού LED, ανοίγοντας το δρόμο για την επέκταση των τάξεις έμπορος, εταιρικά ευέλικτο Qi μάχη. Εισηγμένες εταιρείες δεν είναι, επίσης, το ανοσοποιητικό φωτισμού, εξαναγκάζονται σε άκαπνη πόλεμο. Το πρώτο εξάμηνο του 2014, οι μεγάλες εισηγμένες εταιρείες έχουν επίσης αρχίσει να «ποντάρει», όπως η χώρα δύναμη αστέρων, Foshan φωτισμός, φωτισμός Everlight.

Χώρα δύναμη αστέρων στο "ημι-ετήσια έκθεση του 2014" του ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η δύναμη αστέρι χώρα συνέχισε να προωθεί την κατασκευή εμπορικού σήματος και το κανάλι. Χώρα δύναμη αστέρων ultra αύξηση μάρκα και το κανάλι του έργου κατασκευής των επενδύσεων κεφαλαίου έργων σταθερά, και έχει στην κατοχή Συνέδριο Συνεργατών σε Henan, Jiangsu, Zhejiang, Anhui, Hubei και άλλους χώρους, και να επεκτείνει ενεργά τα κανάλια διανομής φωτισμού. Μέχρι τώρα, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας σταρ της country στη χώρα έχει πάνω από 10 επιχειρήσεις κέντρα, μια άμεση γραφεία, περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης.

Στο "2014 Ενδιάμεση Έκθεση" Foshan φωτισμού, μπορούμε να δούμε το πρόσωπο του σημερινού περιβάλλοντος βιομηχανία, Foshan φωτισμού με «Αρπάζοντας την ευκαιρία, και την προώθηση της ανάπτυξης, διαχείρισης βάρους, αύξηση της αποτελεσματικότητας," ως κατευθυντήρια ιδεολογία, το στερεό βάθος δουλειά για να την ενίσχυση της δημοσιονομικής διαχείρισης και της εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης, συνεχίζουν να εντείνουν τις προσπάθειες για την ανάπτυξη εγχώριες και διεθνείς αγορές, καθιστώντας κύρια δραστηριότητα Foshan φωτισμού να διατηρήσει σταθερή ανάπτυξη.

Ορθογώνιο φωτισμού επεσήμανε ότι το 2014, ορθογώνια φωτισμού σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερους πόρους για την εκπλήρωση των άλλων πτυχών του κλάδου των κατασκευών, να επεκτείνουν τα κανάλια μάρκετινγκ, την προώθηση της μάρκας και η ομάδα μάρκετινγκ. "2014 Εξαμηνιαία Έκθεση" ορθογώνια φωτισμού σημειωθεί, ορθογώνια φωτισμού θα ενισχύσει την έρευνα αγοράς, την εφαρμογή ενός ισχυρού σχέδιο μάρκετινγκ. Εν τω μεταξύ, το κανάλι θα βελτιστοποιήσουν περαιτέρω και την οικοδόμηση της μάρκας, να επεκτείνει περαιτέρω το ορθογώνιο μερίδιο αγοράς του φωτισμού, να αυξήσει την προβολή της ορθογώνιας φωτισμού.

Αντίληψη προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά

Στην εποχή LED, αυτό από μόνο του είναι πάνω, LED φωτισμό βιομηχανία πολύ γρήγορα, για να είναι στον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την ταχύτητα, τη δύναμη των μεμονωμένων επιχειρήσεων δεν μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται συμπληρωματικούς πόρους. Για το τρέχον πρότυπο της βιομηχανίας φωτισμού LED, είτε πρόκειται για εσωτερική ξεμπλοκάρισμα Baotuan, ενισχύουν δεσπόζουσα θέση, μπροστά από τον αντίπαλό εκτιμήσεις, ή εξωτερική προσδιοριστεί η κατάσταση της βιομηχανίας φωτισμού LED της Κίνας, να δημιουργήσει ένα εθνικό σήμα, να αντισταθεί ξένο "επιθετικότητα" ανάγκες , των επιχειρήσεων και της ολοκλήρωσης και της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων έχει γίνει μια μη αναστρέψιμη τάση στην αγορά φέτος είναι ιδιαίτερα εμφανή.

Ωστόσο, οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές και εύκολη ενσωμάτωση δύσκολη. Αναπόφευκτα υπάρχουν διαφορές στα ζητήματα διαχείρισης της διμερούς συνεργασίας, του πολιτισμού και των αξιών. Παρά το γεγονός ότι τα προφανή οφέλη της εξαγοράς, αλλά και να προχωρήσουμε με την ευκολία και την επίλυση επιρρεπείς στην αστάθεια μετά τη συγχώνευση, θα πρέπει να είναι σταδιακή, αλλιώς είναι δύσκολο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε να είστε προσεκτικοί εξαγορές.

Λέξεις-κλειδιά αντίληψη καταπραϋντική θεραπεία

Στελέχη που έχουν τρέξει μακριά, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται επίσης η εγχώρια βιομηχανία φωτισμού έχει υποστεί μια μεγάλη ροή των ταλέντων της εκστρατείας "Shuffle". Στην πραγματικότητα, αν είναι μια εισηγμένη στελέχη της εταιρείας να παραιτηθεί ή να αφήσει τους επαγγελματίες διαχειριστές των εισηγμένων εταιρειών, αυτό είναι ένα φυσιολογικό αλλαγών στο προσωπικό των επιχειρήσεων, αλλά Li Xuliang, ο οποίος παραιτήθηκε, Wu Zhe δισ φως χώρισαν τους δρόμους τους με το διοικητικό συμβούλιο απέρριψε Wu Changjiang, κ.λπ. ., ή στην βιομηχανία οδήγησαν στην εκτεταμένη ζεστό. Στελέχη φύγει, πόνοι αναπόφευκτη, πώς μπορεί το εκτελεστικό γραφείο του αρνητικές επιπτώσεις στο ελάχιστο; Πώς χαλαρή στάση για να αντιμετωπίσει την αλλαγή; Αυτό είναι αναμφίβολα οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πρέπει να αφορούν.

Επιπλέον, το ρεύμα από τα "εξερχόμενα στελέχη,« μπορούμε να ερμηνεύσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τις τάσεις της αγοράς, όπως το έδαφος και Everlight, ή λόγω της πρωτεύουσας, ή λόγω της λειτουργίας της αγοράς, όλα είναι όλες οι απαραίτητες εταιρικές και το εμπορικό σήμα ανάπτυξης με τη σειρά.

Ωστόσο, η αλλαγή στον τρόπο που ορισμένα στελέχη έχουν βλάψει την επιχείρηση και το εμπορικό σήμα. Τα τελευταία χρόνια, υψηλού επιπέδου συγκρούεται NVC ειδήσεις συνεχώς, "ενημέρωση", η οποία αντανακλά όχι μόνο τη δική της πορεία της ανάπτυξης της NVC, αντανακλά επίσης την τάση της ανάπτυξης της βιομηχανίας. Αντιμέτωποι με τις προηγούμενες δύο "κύματα", Wu Changjiang επειδή οι έμποροι και οι σύμμαχοί πίσω και επιστροφή, και η τρίτη φορά που το αποτέλεσμα δεν είναι ακόμα οριστική, ό, τι μένει να δούμε.

Λέξεις-κλειδιά αντίληψη καμπής ήταν σημαντικά

Επί του παρόντος, το προϊόν της διαρθρωτικής πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας στη βιομηχανία φωτισμού, ο ανταγωνισμός στην αγορά, οι τιμές των προϊόντων συνέχισαν να μειώνονται, την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης των επιχειρήσεων-out, η βιομηχανία έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικό σημείο καμπής.

πόροι κανάλι για να ανταγωνιστεί, οι εταιρείες μπορεί να περιγραφεί ως «Οκτώ Αθανάτων, καταμέτρηση," ειδικά όταν ανταγωνίζονται για τον έλεγχο των πόρων του τερματικού dealer της αγοράς, ήταν πρόθυμος να χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα της μάρκας, το κεφάλαιο και τις επαφές σε όλες τις πτυχές της έναρξης εμπόρους μάχη, οι έμποροι, επίσης, έγινε ένα περιζήτητο βιομηχανίας φωτισμού LED, "κρέας και πατάτες". "Τα χρήματα μπορούν» είναι οι έμποροι που ανησυχούν περισσότερο για το θέμα, αλλά και οι εταιρείες πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εργασία για τους εμπόρους οδηγός, βοήθεια, επικοινωνία, ο έλεγχος πραγματοποιείται σε τέσσερις τομείς, θα πρέπει να εξετάσει πώς μπορεί να σηκώσει από το τερματικό για να καθοδηγήσει τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται προϊόντα για να βοηθήσει τους εμπόρους για τη δημιουργία καναλιών διανομής για να εξασφαλιστεί η ομαλή επικοινωνία, έμποροι ελέγχου λειτουργίας συμπεριφοράς κλπ, χέρι-χέρι, για την επίτευξη win-win κατάσταση.

Αντίληψη των λέξεων-κλειδιών περισσότερες επιλογές

Mobile Internet θα φέρει την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας από τα πηδήματα και τα όρια, η τιμή του είναι να καταστήσει τις υπηρεσίες του Internet παντού. χρήστες του Διαδικτύου να επικοινωνήσετε με το χρόνο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς οι κατασκευαστές φωτισμού, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη των κινητών τερματικών. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κανάλια, το κανάλι προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας έχει δύο πλεονεκτήματα: Πρώτον, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, το ευρύ κοινό? ακολουθούμενη από ενδιάμεσες κυκλοφορία μειωθεί, χαμηλό αρχικό κόστος κατασκευής, τα περιθώρια κέρδους, την ώρα της επιστροφής είναι σύντομη, επίπεδη διαχείριση ευκολότερη.

Παραδοσιακά οι επιχειρήσεις έχουν ώριμη κανάλια, αλλά το πρόσωπο του απειλητικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να μην είναι σε θέση να κρατήσει την ηρεμία. προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας ως ένα σημαντικό συμπλήρωμα κανάλια, το δυναμικό δεν πρέπει να υποτιμάται, όπως οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας έχουν αρχίσει να ενεργά διάταξη κανάλια NVC, η Philips, το χιόνι Wright και ούτω καθεξής. Παραδοσιακά κανάλια της συνεργασίας και του προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας καλύτερος τρόπος είναι να λάβει τη μορφή των online και offline υπηρεσιών μάρκετινγκ, όπως είναι τα παραδοσιακά κανάλια και να βιώσουν το κέντρο logistics προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, και οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, όπως τα παραδοσιακά κανάλια του εμπορίου και την προώθηση του παραθύρου, από διακριτικό κατανεμημένες ανά αγορά του προϊόντος, αυτή είναι η τάση στην ανάπτυξη LED κανάλι όπου προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρόνος μπαρ : 2016-05-31 16:51:52 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Anterwell Technology Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sharon Yang

Τηλ.:: 86-755-61169882

Φαξ: 86-755-613169859

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δίοδος διορθωτών

Δίοδος 1N4756A, επίπεδες δίοδοι διορθωτών υψηλής δύναμης Zener πυριτίου

Δίοδος 1N4007 διορθωτών τύπων γεφυρών 50 έως 1000 βολτ 1.0 αμπέρ

1N4742A επίπεδες δίοδοι Zener πυριτίου για τη σταθεροποιημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος

Οικογενειακή επισκόπηση τσιπ XC6SLX100-3FGG484C λιτός-6 ολοκληρωμένου κυκλώματος δύναμης προγραμματίσημη

128K υγιές τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος ψηφιολέξεων που προγραμματίζει τον οκτάμπιτο μικροελεγκτή ATMEGA128-16AU

Τα προγραμματίσημα τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος EMC υποχωρητικά γυρίζουν περιορισμένο το ποσοστό EI, τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος χρονομέτρων

Mosfet δύναμης κρυσταλλολυχνία

Mosfet δύναμης SMD δύναμη ενότητας L7812CV -220 δια ηλεκτρονικό Compoents

2SD1594 3 NEC NPN κρυσταλλολυχνιών καρφιτσών υψηλή ταχύτητα μετατροπής κρυσταλλολυχνιών δύναμης

2N5459 Mosfet δύναμης N-Channel -92 αρχικό απόθεμα FSC κρυσταλλολυχνιών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 circuitboardchips.com. All Rights Reserved. Developed by ECER